Hoe snel kan ik lenen met een flitslening of minilening?In 10 minuten kan je direct geld lenen. Het is eenvoudig om met spoed geld te lenen. De flitslening is de snelste, ook wel mini lening of minikrediet genoemd. Ook met negatieve BKR registratie leen je zo snel en eenvoudig geld. Je sluit de flitslening af per sms of via het internet. Voor dit snelkrediet hoeft een negatieve BKR dus geen probleem te zijn, met een sms en zonder extra kosten

Er komen steeds weer soorten leningen bij, ook al is lenen al zo oud als de wereld. Er zijn vele vormen van goedkoop en slim geld lenen, maar meestal duurt het wel even voordat je het geld op de rekening hebt staan doordat er  vele vragen bij worden gesteld. En dat is natuurlijk niet echt handig, als je direct en snel geld wilt lenen en dus spoed hebt. Een pizzakoerier moet immers ook niet een dag later komen met een koude pizza. Het schiet ook niet op als je een weekendje weg wilt met te weinig geld, en pas een week later een lening kunt afsluiten. Neen, je wilt snel geld hebben.

Wat is een flitslening of snelkrediet

En daarom is de flitslening bedacht. Via een minikrediet snel een lening. Deze lening heeft de eigenschap dat hij met spoed, modern en gemakkelijk  af is te sluiten, maar is een kleine lening. Razendsnel houdt in binnen 5 of 10 minuten. Modern en gemakkelijk betekent via sms of internet. De bedragen zijn niet zo groot als bij de bekende leningen als doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Het gaat om maximaal een paar honderd euro. Echt bedragen, om een korte tijd te overbruggen. Niet iets om hele dure uitgaven te doen.

Welke aanbieders van een minilening zijn er

Er zijn meerdere aanbieders van minileningen. Bekend zijn Voorschotje, Saldodipje , Ferratum, en Cashbob. Maar je zal meer vinden als je goed zoekt. Het is wel zo dat het vaak allemaal nog wat sneller gaat als een dergelijk bedrijf goede ervaringen met je heeft. Je moet het geleende bedrag namelijk wel terugbetalen binnen de afgesproken termijn van 15, 21 of 30 dagen.

Hoe hoog is de rente op een flitslening

Je hoeft bij een flitslening geen rente, administratiekosten of afhandelingskosten te betalen, ook dat is een kenmerkende eigenschap van een flitslening. Gratis snel geld lenen is iets nieuws. Voorwaarde is wel dat op tijd wordt terugbetaald.  Zo kun je sinds kort goedkoop 100, 200, 300, 400 of 500 euro lenen.

Mini lening per sms op je rekening

Per sms of internet vraag je dus de minilening aan. Het feit dat het ook per sms kan, toont aan dat de doelgroep van de minilening vooral de jongeren zijn. Je geeft aan hoeveel je wilt lenen in een sms naar het bedrijf. Je krijgt vervolgens snel een sms terug. Lees de voorwaarden, en bevestig de sms. Als alles akkoord is, staat het geld op je rekening voordat je het weet.

Slot

Het is altijd verstandig om de mogelijkheden van lenen en flitskrediet op internet vooraf eens uit te zoeken.  Als je wat exta geld nodig hebt is de flitslening  een echte uitkomst als. Snel geld in handen zonder teveel gedoe.