Geld lenen met een flitsleningDe grote concurrent Ferratum heeft Extraatje.  Bij het lenen van kleinere bedragen helpt  die je direct. Vaak gaat het om een minilening van 100 euro tot 750 euro. Deze vorm van lenen wordt een mini lening genoemd. Ze noemen het ook wel een flitsleningsnelkrediet of flitskrediet omdat je met spoed geld krijgt. Erg handig als je snel en met spoed geld nodig hebt. De transactiekosten bestaan niet meer.

Een minilening of flitskrediet is een lening voor een zeer korte periode van een relatief klein bedrag. Het gaat om enkele dagen tot maximaal enkele maanden. Omdat het een kortstondig probleem kan oplossen, maken vooral jongeren hier graag gebruik van. In zeer korte tijd heb je namelijk de gevraagde lening op je rekening staan. Met een simpele sms kun je een mini lening afsluiten. Hoe dat in zijn werk gaat wordt hierna verder uitgelegd.

Extraatje was bekend van de snelle flitslening via sms. Wie even zonder geld zit kan direct terecht om wat geld te lenen. En dat gaat dan niet met allerlei ingewikkelde procedures waardoor het ook geen  weken gaat  duren. Nee, Extraatje zorgde ervoor je binnen 10 minuten het geld op je rekening kunt hebben staan als je het juiste sms’je stuurt. Nu zorgt Ferratum daarvoor. Dat gaat niet lukken als je bij een ander aanklopt voor een persoonlijke lening en daarbij een hele procedure moet doorlopen met toetsing bij het BKR. Daarom voorziet Extraatje wel snel in je behoefte om in een flits aan geld te kunnen komen. Het kan nauwelijks sneller dan. Veel sneller geld dan in één dag kan dus.

Wie een persoonlijke lening af wil sluiten, zal immers merken dat het niet zo maar gaat. Je moet met je loongegevens op de proppen komen en allerlei vragen beantwoorden. En ook al zijn er bedrijven die ook bij een negatieve BKR een lening zullen aanbieden, toch blijft het moeilijk om een lening af te sluiten als je een negatieve BKR notering hebt. Het is dus wel mogelijk, tegen een hogere rente weliswaar, maar het kan nog steeds. Wat het doorlopend krediet en de persoonlijke lening gemeenschappelijk hebben is dat het vaak om grotere bedragen gaat. Maar wat nu als je slechts 100, 150, 200, 250 of 300 wilt lenen en direct geld nodig hebt. In dat geval ben je hier aan het juiste adres. Extraatje belooft dat, als je correct je gegevens doorgeeft en akkoord bent, het geld binnen 10 minuten op je rekening staat.